YachtFocus Nieuwbouw

  • Adres:
  • Binderij 7b
  • 1180 AD, Amstelveen

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Deep Water Yachts Korvet 8 CALM

€ 99.500

Omschrijving

De jongste loot aan de stam van Deep Water Yachts is de KORVET 8. Deze Korvet 8 is het schip dat op de hiswa in maart 2019 is aangeboden in de uitvoering CALM.

 

Dit aluminium motor jacht draagt hetzelfde DNA ontwerp als de gelauwerde KORVET 14CLR en de grotere 16 en 18 meter uitvoeringen van de KORVET. Dit zijn veilige en duurzame motor jachten die niet veel zorg vragen. Willem Nieland - meervoudig ontwerp prijswinnaar - bedacht met de KORVET 8 een concept dat resulteerde in een uniek jacht.

 

De KORVET 8 is veelzijdig. De gebruiker bepaalt wat de uiteindelijke functie wordt:  een vlakbodem-sloep uitgelezen voor elektrische aandrijving, een sportieve Deep-V powerboat voor snel varen of een stijlvolle megajacht tender. Maar bij uitstek is de KORVET 8 een sympathieke familieboot die op de trailer mee kan naar de Noorse fjorden of de Zwitserse meren.

 

Met vier vaste slaapplaatsen, beschutte kuip, overdekte stuurstand en ruime natte cel biedt de Korvet 8 de mogelijkheid om langere tijd in comfort aan boord te verblijven, ongeacht het seizoen. Met geopende dakpanelen en ramen is de buitenbeleving op een warme dag optimaal. De jachten van Deep Water Yachts onderscheiden zich door uitstekende vaareigenschappen en zijn veilig en onderhoudsvriendelijk. Een weekend London, de files omzeilen of droogvallen op de wadden, de nieuwe KORVET 8 opent een scala aan mogelijkheden.

Algemeen

CategorieMotorjacht
Ligplaats Amstelveen
MotorisatieYanmar 57pk, elektrisch of Yanmar 110pkTurbo
Afmetingen8,00 m x 2,55 m x 0,80 m