Long Island Yachts

  • Adres:
  • Kniplaan 12
  • 2251 AK, Voorschoten

Long Island Yachts

DE BOTEN UIT DE LONGISLAND COLLECTIE ZIJN ONTSTAAN VANUIT EEN PASSIE VOOR KLASSIEKE BOTEN
 
De boten uit de LongIsland collectie zijn ontstaan vanuit een passie voor klassieke boten. Een team van echte botenliefhebbers, Nederlandse jachtbouwers en de naval architects van Studio Delta hebben hun krachten gebundeld om samen de ultieme boten te ontwikkelen voor de ervaren watersporter die hoge eisen stelt aan styling, kwaliteit, prestaties en comfort. De combinatie van de jarenlange traditie van Nederlandse jachtbouw, de zeewaardigheid van Amerikaanse lobsterboten, de uitstraling van klassieke runabouts, de betrouwbaarheid van high tech technieken en hedendaags comfort maken de LongIsland boten tot de stijlvolle unieke multifunctionele boten die ze zijn.
 
Met een LongIsland kunt u ontspannen de Nederlandse binnenwateren verkennen, in korte tijd het IJsselmeer oversteken of ontspannen voor anker liggen in een baai van de Middellandse zee. Elke LongIsland wordt op maat gemaakt naar de wensen van de eigenaar.
 
Bij de bouw van een LongIsland worden alleen maar materialen gebruikt die hun kwaliteit in de praktijk bewezen hebben. Een LongIsland is gemaakt om jarenlang mee te gaan en om haar eigenaar jarenlang vaarplezier te bieden. Met de schitterende klassieke styling, moderne techniek, luxe en comfort en meer dan uitstekende vaareigenschappen bouwt LongIsland de Klassiekers van de toekomst.
 

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Beaver 23 Sport Launch

€ 82.500

Omschrijving

Deze Beaver 23 Sport Launch is van 2016 en deze boten van een recent bouwjaar zijn zelden te koop. De boot is rijk afgetimmerd met veel hoogwaardig hout waardoor het interieur een luxe en klassieke uitstraling heeft. Met de 260 pk Yanmar diesel is deze luxe tender ook sportief en snel te varen.  
Bel LongIsland Yachts voor meer informatie.

Algemeen

CategorieSloep
Bouwjaar2016
Ligplaats Voorschoten
Motorisatie260 pk Yanmar diesel
Afmetingen7,50 m x 2,55 m x 0,65 m

Uitrusting

Buiskapmet achterzeil