White Whale Yachtbrokers - Belgium

  • Adres:
  • Weverstraat 98
  • 9250, Waasmunster

White Whale Yachtbrokers - Belgium

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Jeanneau NC 11

€ 169.000

Omschrijving

Deze Jeanneau NC 11 is een zeer mooie en goed onderhouden Sportcruiser aangeboden door de eerste eigenaar.

Voor meer informatie contacteer White Whale Yachtbrokers - Belgium op +32 (0)3 / 336 57 87 of per mail naar belgium@wwy.nl

Het ‘New Concept’ design ontworpen door Garroni & Premorel Concept heeft zich intussen ruim bewezen. Met de open kuip, 2 kajuiten, aanpasbaar salon en een goed uitgeruste badkamer beschikt deze Jeanneau over een zeer handig ruimtegebruik voor verschillende omstandigheden. De grote hoeveelheid licht en het panoramisch zicht in het salon creëren een zeer aangename ruimte beleving.

 

Op het water zijn er tal van mogelijkheden om via natuurlijke ventilatie een nauwe band met de natuurelementen te creëren.

 

Het unieke keukenblad in Corian werd door de huidige eigenaar op maat gemaakt en past perfect in het strakke interieur van dit jacht.

 

De twee Volvo Penta (D3-200) motoren en de twin Z-drives zorgen voor een soepel gedrag bij verschillende vaarsnelheden.

Algemeen

CategorieMotorjacht
Bouwjaar2011
Ligplaats Cadzand (NL)
Motorisatie2x Volvo Penta D3 (2 x 200 hp)
Afmetingen11,15 m x 3,74 m x 1,00 m

Uitrusting

Overig

+ boegtrap

+ haken voor een bijboot

Accommodatie

MagnetronWhirlpool
Vriezervriesvak
VerwarmingWebasto

Motor en electra

Bekijk informatie
OmvormerMastervolt