Hollandboat

  • Adres:
  • Suderseleane 15
  • 8711 GX, Workum

Hollandboat

Hollandboat international yachtbroker is specialist op het gebied van bemiddeling van gebruikte motorjachten en zeiljachten op een toplocatie direct aan het IJsselmeer. De jachtmakelaardij beschikt over een eigen verkoophaven en showroom op de Suderséleane 15 in Workum.

Full-service voor de boot
Hollandboat en Henk Jan Watersport zijn onderdeel van hetzelfde bedrijf en daarmee kunt u voor alle denkbare werkzaamheden bij ons terecht. Of het nu gaat om antifouling, inbouw van motoren, betimmering, technisch onderhoud of een gehele refit, alle disciplines zijn in huis. Hiernaast is Hollandboat natuurlijk alom bekend als bouwer van Atlantic Motoryachts. 

De boot verkopen via Hollandboat
Wie de boot bij Hollandboat in bemiddeling geeft, profiteert van een volledig mediapakket inclusief uitgebreide documentatie en fotoreportage. We bieden uw schip aan op basis van ‘no cure, no pay’.

Winterstalling
Hollandboat heeft 7000 m2 aan stallingsruimte in eigen beheer. In de winter kan dit watersportbedrijf in Workum aan ruim 150 schepen winterberging bieden; binnen (verwarmd of onverwarmd), buiten met staande mast of in het water.
 

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Patrouille 1340

€ 74.000

Omschrijving

Goed onderhouden ex patrouille vaartuig. Grote renovatie in 2004. Nieuwe motoren ingebouwd in 2004. Gestraald in 2013. Beperkte diepgang (1 meter). Onder andere uitgerust met; boegschroef, hekschroef, rvs railing, 2x Yanmar 85 pk, centrale verwarming met radiators, fenderkorfen, zoeklicht, Garmin plotter 2018, achteruitkijk camera. Gebouwd van Cortenz staal!

Algemeen

CategorieMotorjacht
Bouwjaar1982
Ligplaats Workum
Motorisatie2x Yanmar 85 pk (2004)
Afmetingen13,40 m x 3,40 m x 1,00 m

Accommodatie

Douche, badhanddouche en buitendouche
Koelkast & voeding2
VerwarmingRoca

Motor en electra

Bekijk informatie
KoelingGesloten
AcculaderVictron
OmvormerVictron
BrandstoftankmeterPijlstok