Connect Yachtbrokers

  • Adres:
  • Volmolen 4b
  • 1601 ET, Enkhuizen

Connect Yachtbrokers

Connect Yachtbrokers BV is gevestigd in Enkhuizen direct aan het Markermeer op het terrein van De Gier Jachtservices. Hier beschikken wij onder andere over een verkoopsteiger, stallingsmogelijkheden (tot 100 ton) en een toegewijd team van specialisten.
Ligt uw schip op een andere locatie of in het buitenland? Ook dat is voor ons geen belemmering en kunnen wij het verkooptraject voor uw uitstekend verzorgen.
 
Door onze unieke manier van adverteren door middel van het inzetten van een dronebeelden, 360° fotografie en videotour, dragen wij zorg dat uw schip opvalt tussen het overige aanbod. Wij bieden al ons exclusieve aanbod ook aan bij andere jachtmakelaardijen om te zorgen dat uw kostbare bezit vlot verkocht. Wij delen hierbij onze courtage en blijven het aanspreekpunt voor uw schip.

U kunt van ons verwachten dat wij realistisch adviseren, duidelijk communiceren omtrent de status van uw schip en een veilige transactie waarborgen.

Wilt u opvallend en succesvol uw schip verkopen, of heeft aankoopplannen? Door onze tools kunnen wij u ook hiermee uitstekend van dienst zijn.

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Beneteau Monte Carlo 42

verkocht

Omschrijving

De Beneteau Monte Carlo 42 die wij aanbieden is door de eigenaar zorgvuldig onderhouden en direct beschikbaar.

 

De Monte Carlo 42 is een sportief motorjacht dat zich eenvoudig laat besturen bij hoge en lage snelheden, de royale cockpit met U-vormige sofa, zonnebed op het achterschip en het buiten kombuis maakt het heerlijk vertoeven, het dak is elektrisch te openen en bied verkoeling op warme dagen.

Voor solo vaarders bied de elektrische afstandbediening uitkomst en kunt u het schip eenvoudig bedienen vanaf elke gewenste plek.

 

In de garage is een extra 400liter dieseltank aangebracht wat haar geschikt maakt voor langere reizen, deze is eenvoudig te verwijderen zodat er weer een bijboot in de garage past.

Op het voorschip een een dubbel zonnebed en een diepe ankerkluis met elektrische ankerlier en ketting.

 

Het interieur is fris en ruim van opzet, middels de trap naar beneden komt u in de salon met aan bakboord het L-vormig kombuis en koelkast, diepvries 2-pits elektrisch fornuis en combi-magnetron.

Elke cabin is voorzien van Philips flatscreens en Airco bediening. In de boeg is een dubbel V-bed met voldoende kastruimte.

In de saloon bevind zich een natte cel met douche ruimte en elektrisch toilet.

In het achterschip is de owners-cabin met dubbel bed en prive natte cel met douch en elektrisch toilet. Dankzij de forse rompramen is het hier heerlijk wakker worden en voelt het luxe aan.

 

Bent u op zoek naar een sportief motorjacht met slechts 840 draaiuren en "turn-key"? Dan is deze Beneteau Monte Carlo 42 zeker een bezichtiging waard!

Algemeen

CategorieMotorjacht
Bouwjaar2011
Ligplaats Enkhuizen
Motorisatie2x Volvo Penta D6-370 servicebeurt 09-2017 met IPS en remote controle
Afmetingen13,50 m x 3,99 m x 0,90 m