White Whale Yachtbrokers - Limburg

  • Adres:
  • Maasdijk
  • 3640, Kinrooi

White Whale Yachtbrokers - Limburg

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Woodfield MOTORKRUISER 13.50 AK Bakdek-Kruiser

€ 34.500

Omschrijving

Deze ruime Woodfield Bakdekkruiser 13.50 AK is momenteel sterk in prijs verlaagd, de eigenaar wil graag snel verkopen! Het is een bijzondere boot met zeer veel extra's en is zeer ruim. De boot is vaarklaar maar behoeft onderhoud, voornamelijk schilderwerk. Het schip laat zich makkelijk manouvreren middels de boegschroef en hekschroef, en u kunt heerlijk binnen en buiten varen. In de achtercabine bevindt zich een enorme woonkamer en in de salon de stuurstand, keuken en een zitje. Verder naar voren bevinden zich de aparte douche en toilet en in de punt twee vaste éénpersoons bedden. Het is tevens een ideaal schip om op te wonen met 2 personen. 

 

Wilt u meer informatie over deze Woodfield Bakdekkruiser 13.50 AK of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, neem dan zeker contact op met ons kantoor in Limburg, via;  limburg@wwy.nl . Uw jachtmakelaar is Ron Priem, tel. +31 627 091 056

Algemeen

CategorieMotorjacht
Bouwjaar1991
Ligplaats Ophoven-Kinrooi (BE)
Motorisatie1x DAF 825 158 PK
Afmetingen13,50 m x 4,00 m x 1,20 m

Accommodatie

VerblijfsruimtesZeer ruime salon in achtercabine.
VerwarmingEberspächer 6 Kw

Motor en electra

Bekijk informatie
Boegschroef6 pk
Hekschroef16 pk
Warm waterBoiler 60 Ltr. Motor + 220 v
Watertank & materiaalWaterzak