Orange Yachting

  • Adres:
  • Jachthaven 1
  • 2172 JX, Sassenheim

Orange Yachting

Orange Yachting
 
Uw full-service jachtmakelaar
 
Orange Yachting is de jachtmakelaar die uw vertrouwen verdient. Bij ons kunt u terecht voor de aan- en verkoop van kwaliteit motorjachten en sloepen. Daarnaast is Orange Yachting importeur van de stijlvolle Pardo  en Anvera jachten, Gocycle en de Seabob luxury watertoys. Orange Yachting is gecertificeerd EMCI makelaar lid van van de  HISWA.
We hebben verstand van zaken en helpen u graag met het vinden van het motorjacht of sloep dat bij uw wensen past. We begeleiden u in het gehele traject: van proefvaart tot prijsonderhandeling. Ook voor de verkoop van jachten en sloepen helpen wij u graag. Bij Orange Yachting weten we dat een pro-actieve houding het beste werkt. Samen bepalen we de vraagprijs van het jacht, waarbij u de kennis meebrengt over uw boot en wij over de kennis van de markt beschikken.
Onze makelaar Okke Hooites staat zeven dagen per week voor u klaar. Door zijn jaren ervaring in de jachtmakelaardij en uitgebreide netwerk in binnen- en buitenland, is hij de aangewezen persoon om al uw vragen te beantwoorden en u advies te geven. Kom gerust langs voor een ontspannen en vrijblijvende kennismaking. We zien u graag eens bij ons op kantoor in Jachthaven Jonkman.
 

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Tuna 40 Sportivo (DUTCH BUILD)

€ 198.000

Omschrijving

This superb 40ft Tuna was built in 2006 at the Vitters Shipyard and is presented in excellent condition.
Deze Tuna 40 Sportivo verenigt de top van de Nederlandse jachtbouw. Het jacht is ontworpen door de toonaangevende ontwerper van superjachten René van der Velden en gebouwd door Vitters Shipyard, de bouwer van een aantal van de mooiste super zeiljachten ter wereld. De combinatie van de kwaliteiten van de ontwerper en werf komen in deze Tuna 40 op een fantastische manier samen. Dankzij de omvangrijke uitrusting is u verblijf op deze boot uiterst comfortabel en geniet u van de mooiste vaartochten. De twee Volvo Penta motoren van 158 pk elk geven de boot een royale range en respectabele topsnelheid waardoor lange tochten op ruim water binnen handbereik komen en middels de radiografische afstandbediening is de boot vanuit elke postitie te besturen.

Algemeen

CategorieMotorjacht
Bouwjaar2006
Ligplaats Sassenheim
Motorisatie2 x Volvo Penta 185 Pk
Afmetingen12,20 m x 4,35 m x 1,10 m

Accommodatie

VerwarmingWebasto AT 2000