Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Boeken

Webshop L.J.Harri online

Gepubliceerd op 14 december 2020

Nautische boekhandel L.J. Harri en Observator Watersport bieden sinds kort hun assortiment online aan via hun nieuwe webshop. De winkels, die in Amsterdam en Rotterdam zijn gevestigd, hebben het sinds de coronacrisis zwaar. “Dus proberen we ons aanbod -ook – online onder de aandacht van onze klanten te brengen”, verklaren Jan Maat en Klaas-Jan Hoeven van de nautische boekhandel.

In hun nieuwsbrief laten ze weten dat ze het aanbod van digitale partner Watersportmedia combineren met dat van de twee ‘stenen winkels’. “Dat leverde meteen een probleem op: de 30.000 boeken en 80.000 kaarten passen vanzelfsprekend niet in een overzichtelijke webshop. Omdat veel van de beurzen – waar u ons vaak ontmoette – niet doorgaan, hebben we in ieder geval de afgeprijsde boeken meegenomen en ook het advies van onze boekhandelaars.”

Meer weten over het online -assortiment? Klik dan hier.

Webshop L.J.Harri online

Recensies

Voor Motorboot recenseren Jan en Klaas-Jan met enige regelmaat boeken en kaarten die interessant zijn voor motorbootvaarders. Voor een overzicht van al hun recensies, kun je hier klikken.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar