Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Media

Tweede editie Boatshow Hollandse Plassen

Tweede editie Boatshow Hollandse Plassen
Gepubliceerd op 9 juni 2022

Op 24, 25 en 26 juni 2022 vindt de tweede editie plaats van de Boatshow Hollandse Plassen. Ook dit keer is Jachthaven Kempers het decor van de boatshow. 

Dit jaar staat de boatshow in het teken van de Midzomernacht. Daarom staat er op zaterdag de 25 juni een uniek Sail-inn diner en concert op het programma. Op de boatshow presenteren zo’n 35 boten van 20 verschillende jachtwerven zich aan het publiek. Toegang tot de boatshow is gratis en kaarten zijn te reserveren via www.boatshowhollandseplassen.nl. Kaarten voor het Sail-inn diner zijn vanaf eind mei te koop via de website.

Tweede editie Boatshow Hollandse Plassen

Nieuwe boten in de schijnwerpers
Nieuw op de tweede editie van de Boatshow Hollandse Plassen is de deelname van Rckstar Yachts, Bunsberg Yachting en Schlieker Tendersloep. Rckstar Yachts presenteert de Jimi 25 en de Elvis 29. Deze twee volledig in Nederland gebouwde jachten staan volgens de werf “bol van de luxe en onderscheiden zich met dat beetje rock & roll”.

Schlieker Tendersloep presenteert de 520 en 620 Tendersloep. Beide boten zijn gebouwd van onderhoudsarm aluminium. Daarnaast zijn de tenders zelflozend en zeer wendbaar.

Naast eerder genoemde boten, en de boten van Kempers Watersport en Menken Maritiem, beide initiatiefnemers van de boatshow, liggen er motorboten en sloepen van onder andere Verschuur Watersport, Isloep, Bootservice Tatje en Jachthaven Poelgeest. Op de kade staan De Stille Boot met elektrische inboardmotoren, Vaarplezier, Vanclaes trailers en Suydersee Verzekeringen. 

Op www.boatshowhollandseplassen.nl is half juni de volledige deelnemers- en botenlijst te zien.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 58,- per jaar