Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Motorboot Magazine

Motorboot Maart 2023

Motorboot maar 2023
Gepubliceerd op 17 februari 2023

Het maartnummer van Motorboot staat in het teken van Boot Holland 2023. We kijken met beursmanager Gerda Brouwer vooruit naar het evenement in Leeuwarden. Al was het maar omdat de beurs voor het eerst in maart is. Natuurlijk ook aandacht voor de boten die voor het eerst op een beurs hun opwachting maken. En aandacht voor alle noviteiten die de watersportindustrie hier gaat presenteren. Bij elkaar toch twaalf pagina’s voorpret, waardoor je goed geïnformeerd naar de Friese hoofdstad kunt komen.

Fietsendragers voor e-bikes

In dit nummer ook aandacht voor fietsendragers aan boord. Ellen Groenveld informeerde bij enkele werven en inventariseerde de oplossingen die door de lezers van Motorboot werden aangedragen om elektrische fietsen goed en veilig mee aan boord te nemen van hun motorboot. Het levert een mooi overzicht op van mogelijkheden en wellicht inspiratie voor wie zoekende is naar een oplossing. Inspiratie is ook het sleutelwoord bij het verhaal van Motorboot-medewerker Bert Majoor. Hij kwam met een mooie vinding: een ‘Keesie’. Zo noemt hij de zelfgemaakt aanleghulp, waarmee je makkelijk een lijn over een bolder legt vanaf je boot.

Natuurlijk weer drie testen: de Baracus 696, een fraaie aluminium runabout, de Noblesse Cruiser 42 OC en de Nimbus 305 Drophead E-Power. De vaartochten brengen ons in dit nummer naar Friesland, Noord-Brabant en een zinderend Zuid-Frankrijk. En het nummer is verder doorspekt met vaste rubrieken zoals de column van Gabriël van Seumeren, Kombuis, Man/Vrouw, Watermerk en Toen en nu, dat deze keer terugkijkt op waterskiën in 1988 en de stand van zaken vandaag.

De Motorboot maart 2023 is vanaf 24 februari verkrijgbaar, ook in de webshop.

Motorboot maart 2023

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar