Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Motorboot Magazine

Motorboot juni 2024

Mot Cover juni 24
Gepubliceerd op 17 mei 2024

Nieuwe generatie

Het thema van Motorboot juni is ‘Nieuwe generatie’. We kijken mee bij Bootcentrum Geertsma, waar de zoon klaarstaat om het over te nemen van de vader, spreken met IVA-studenten die staan te trappelen om aan de slag te gaan in de watersport en portretteren een familie waarvan drie generaties gezegend zijn met het watersportgen.

Verder in Motorboot juni 2024

Het laatste voorwoord van scheidend hoofdredacteur Yvonne Zwaan, een interview met Marianne Roeleveld die er alleen opuit trekt met haar Aquanaut Privilege en een gesprek met presentator en tv-producent Rick Noorlander over zijn tv-programma ‘De Wereld van de Watersport’ op RTL4.

Natuurlijk ook testverslagen. Zo varen we met een bijzondere editie van Aquanaut, de Hommage 52 en blikken we met de bouwer terug en vooruit op dit merk. En we stappen aan boord van de Four Winns TH36. Dit is een dagboot en een catamaran in één. Wij kijken of dit werkt. Verder heerlijke vaartochten zoals een dagtocht over de Nederrijn van Wageningen naar Wijk bij Duurstede en het eerste deel van een tocht door Fryslân in aanloop naar de oversteek van de Waddenzee naar Terschelling.

Vanzelfsprekend hebben we ook de vaste rubrieken. Zo hebben we in Man/Vrouw het vloggende duo Erik en Diana Kardas – Van der Velden met hun Bendie Impressive 2200 ‘Enjoy Life 4’. Marjolein Scherrenberg vaart jubelend Nederland weer binnen na een bezoek aan Duitsland en chef-kombuis Sabina Kuik legt uit hoe je gestoofde kip met appel bereidt.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar