Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Events

Op cruise naar Boot Düsseldorf

Op cruise naar Boot Düsseldorf
Gepubliceerd op 18 november 2022

Voor de elfde keer staat de educatieve vaartocht naar Boot Düsseldorf op de agenda. De Stichting Actieve Watersportbeoefenaars (S.A.W.) organiseert de boottocht naar de grootste indoorbotenshow in Europa. Het cruiseschip vertrekt vrijdag 20 januari 2023 en keert terug op zondag 22 januari 2023.

Tijdens de vaartocht zullen weer een aantal presentaties en een workshop plaatsvinden. Op het programma staan:

  • – Gedrag voor beroeps- en recreatievaart zoals op de Duitse Rijn verplicht.
  • – Door Wilma van Cuore Reanimatie wordt gepresenteerd: Hoe te handelen bij een hartstilstand, onderkoeling van een drenkeling. Gebruik en oefenen AED en beantwoorden eventuele vragen.
  • – Wie controleert de verzekeraar en schade-expert, waarde taxatie, vorstschade, hulpverlening en bergingskosten, ongevallen verzekering, enzovoort.

Gezelligheid

Op cruise naar Boot Düsseldorf zal het aan gezelligheid niet ontbreken want ook nu weer is er live muziek aan boord van Toos en Roos. We varen weer met het prachtige 4 sterrenschip ‘De Rigoletto’. In totaal zijn er 50 twee persoons hutten en een enkele 1 persoons hut beschikbaar. Zaterdag liggen we in Düsseldorf en is er gelegenheid de beurs te bezoeken of de stad in te gaan.

Inschrijven

De kosten voor deelname bedragen € 110,- per persoon per nacht. Kosten voor een eenpersoons hut € 195,- Inclusief: Volledige verzorging aan boord, overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. Exclusief: drankjes aan de bar, toegangsbewijs voor Boot Düsseldorf, een reis-, ongevallen- of
annuleringsverzekering.

Inschrijven kan schriftelijk of per e-mail bij het secretariaat van SAW. Secretariaat SAW: De Karn 2 6581 WJ Malden, tel: 024-3581836 of 0622 525 998. E-mail: info@vaarschoolsaw.nl

Op cruise naar Boot Düsseldorf
AfbeeldingViersterrenschip 'Rigoletto'
Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 58,- per jaar