Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Motorboot Magazine

Motorboot december 2022

Motorboot december 2022
Gepubliceerd op 17 november 2022

Wintervaren is het thema van de maand december. In vier uitgebreide themaverhalen kijken we naar een aantal belangrijke aspecten van het varen tijdens de wintermaanden: Verwarming aan boord, het wintervaarklaar maken van je boot, goed gekleed het water op en tot slot een wervend artikel om de feestdagen door te brengen op het water. 

Ook staan we in dit nummer stil bij het leven en overlijden van Henk de Velde: avonturier, verhalenverteller en filosoof, die net zo thuis was op de wereldzeeën als op het Ketelmeer.

Verder in dit nummer het tweede deel van ‘Digitaal schakelen’ waarbij we zeven veelgebruikte boordsystemen onder de loep nemen. We maken een dagtocht over de Merwede naar Woudrichem en beginnen aan een driedelig toervaartverhaal door Vlaanderen. In de rubriek ‘Watermerk’ aandacht voor de BeGe-vaarders en een Elling E3 wordt belicht in ‘Boot te koop’. Drie boten zijn getest, waaronder de Altena 54’ NG en de Van Baerdt 840. In Kombuis een gerecht dat niet misstaat tijdens het kerstdiner en natuurlijk ook Man/Vrouw, de column van Marjolein Scherrenberg, Techniek met Thom en andere vaste rubrieken.

Vanaf 25 november verkrijgbaar, ook in de webshop.

 

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar