Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Media en Motorboot

Super Lauwersmeer brengt magazine uit

Super Lauwersmeer brengt magazine uit
Gepubliceerd op 6 juni 2024

Jubileum gevierd in woord en beeld

De jachtbouwers van Super Lauwersmeer vieren hun 55-jarig bestaan met een glossy is tachtig pagina’s dik. In het magazine staan naast de vele verhalen van klanten ook de geschiedenis en de hoogtepunten van de werf.

Werfeigenaren Bastiaan en Louis Jouwsma vertellen dat ze met het team van Super Lauwersmeer dag in dag uit de dromen van onze klanten waarmaken. “Dromen die vaak gaan over het beleven van dierbare momenten en het maken van onvergetelijke reizen,” vertelt Bastiaan. “Onze klanten vertellen die verhalen graag aan ons. Maar die zijn zo mooi, dat we ze eigenlijk niet alleen voor onszelf wilden houden”, vult Louis. ” Daarom willen we ze ter inspiratie met het publiek delen.”

Het jubileummagazine dat de broers hebben uitgegeven ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan, vertelt dan ook tal van die prachtige verhalen. “Bijvoorbeeld dat van de heer Molitor, een gepensioneerde piloot die met volle teugen van zijn pensioen geniet aan boord van zijn Discovery 47 OC. Maar ook het verhaal van de familie Leeuwis die met hun 1300 Spiegelkotter uit 1993 een maandenlange reis maakten door Scandinavië.”

Benieuwd naar het magazine? Het valt online te lezen. Klik hier om het magazine te openen of klik op de afbeelding.

aSuper Lauwersmeer brengt magazine uit

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar