Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Events

Dutch Yachting Weekend in Medemblik

Dutch Yachting Weekend in Medemblik
Gepubliceerd op 3 juni 2021

De tweede editie van het Dutch Yachting Weekend in Medemblik staat op de agenda. Van 25 tot 27 juni zijn bezoekers weer welkom bij Contest Yachts in Medemblik.

Vorig jaar werd het Dutch Yachting Weekend voor het eerst georganiseerd vanuit een samenwerking tussen een aantal Nederlandse jachtbouwers. Zo konden de bedrijven ondanks het wegvallen van de bootshows door de Covid-situatie toch de in Nederland gebouwde jachten presenteren aan het publiek.

Werven

Het Dutch Yachting Weekend vindt in het water en op de kade plaats bij Contest Yachts in Medemblik. Deelnemende werven zijn Contest Yachts, Saffier Yachts, Qnautic, KM Yachtbuilders, Jachtwerf Heeg, AdmiralsTenderLekker Boats, Steeler Yachts en Long Island Yachts. De schepen die deze werven tijdens de bootshow presenteren zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers.

Toeleveranciers

Naast de jachtbouwers zullen ook een aantal bekende toeleveranciers van o.a. navigatieapparatuur, zeilen, mast- en dek beslag, assurantiën en stoffering zich presenteren. Ook worden er lezingen en workshops georganiseerd door het magazine Zeilen. Meer informatie over het inhoudelijke programma is vanaf 7 juni te vinden op de website www.dutchyachtingweekend.nl en de websites van de deelnemende jachtwerven en toeleveranciers.

Uiteraard wordt het Dutch Yachting Weekend geheel volgens de RIVM-richtlijnen georganiseerd.

Locatie: Contest Yachts, Overleek 5, Medemblik. Datum en openingstijden: vrijdag 25 juni 11.00 – 18.00 uur, zaterdag 26 juni 11.00 – 18.00 uur en zondag 27 juni 11.00 – 18.00 uur.

Registratie: in verband met Covid -19 is het verplicht om te registreren bij de ingang van het Dutch Yachting Weekend- terrein.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 58,- per jaar