Win een opblaasbaar sup board van Vetus (t.w.v. € 609,-)

Geplaatst door Redactie Motorboot

Win een sup board van Vetus

Het nieuwe opblaasbare sup board VSUP11 van Vetus is licht van gewicht, stabiel en eenvoudig te vervoeren. Ideaal voor op de boot. En je kunt dit board t.w.v. € 609,- winnen! Maar hoe?

Klik hier en je komt op een webpagina met enkele video’s. In een van de video’s speelt een theedoek een (hoofd)rol. Heb je deze video ontdekt? Om mee te dingen naar het sup board willen we graag weten welk product er in deze video wordt getest? Weet je welk product, stuur dan je antwoord naar events@motorboot.com. De winactie is exclusief voor jullie als onze lezers en volgers. Meld daarom hoe jij deze winactie hebt ontdekt. Dat kan zijn als (online-)abonnee / lezer in Motorboot Magazine, in de Nieuwsbrief of op Facebook, Twitter of Instagram. Natuurljk controleren we dit. Wijkt je naam op social media bijvoorbeeld af, gebruik dan die naam waaronder wij je kunnen vinden, zodat echt alleen jullie de sup board kunnen winnen. De actie loopt tot en met 31 augustus 2019.

Het sup board

De VSUP11 is een breed model sup board en geschikt voor jong en oud. De plank is gemaakt van duurzaam dubbellaags PVC, voor vele jaren plezier. De dubbele vin zorgt voor extra stabiliteit. Opgeblazen is de plank 335 cm lang, 80 cm breed en 15 cm dik. Aan de voorzijde zit een ingebouwd bagagenet om kleine artikelen mee te nemen. De blauwe en teakkleurige EVA foam vlakken bieden extra grip en steken af tegen het wit en geel van de plank. Het sup board is eenvoudig op te pompen en weer op te bergen. De winnaar ontvangt een board, inclusief peddel, pomp, reparatiekit en handige draagtas.

Win een sup board van Vetus
Het board wordt geleverd inclusief peddel, pomp, reparatiekit en handige draagtas.

Klik hier voor meerdere leuke artikelen voor aan boord.

Mogelijk interessante artikelen: