Varend naar Boot Düsseldorf 2019

Geplaatst door Redactie Motorboot

De Stichting Actieve Watersportbeoefenaars (SAW) organiseert in samenwerking met Motorboot een educatieve vaartocht naar Boot Düsseldorf 2019. De vaartocht, met het 4-sterren passagiersschip ‘Rigoletto’ is van vrijdag 18 januari tot en met zondag 20 januari 2019.

Op de heen- en terugreis worden workshops en presentaties gehouden over wat er komt kijken bij het varen op een drukke rivier. Deze onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

  • Vaar- en communicatiegedrag van beroeps- en recreatievaart.
  • Gedrag op een drukbevaren internationale rivier, zoals de Duitse Rijn
  • Het Rijn Sport Patent voor boten groter dan 15 meter.
  • Veiligheid aan boord: wat te doen bij calamiteiten?

Ook is er live muziek, gezellig dus!

Vertrek en kosten

Het vertrek is vrijdag 18 januari om 8.00 uur vanaf de ligplaats van de Rigoletto aan de Waalkade in Nijmegen; passagiers dienen om 7.30 uur aan boord te zijn. Al op donderdag 17 januari inschepen kan tegen een meerprijs. Zaterdag ligt de Rigoletto in Düsseldorf en kan de beurs en/of stad bezocht worden. Zondag vaart het schip terug naar Nijmegen, waar het aan het einde van de middag afmeert.

De kosten voor deelname bedragen  € 97,50 p.p. per nacht, Motorboot-abonnees betalen: € 95,-. Die prijs is inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch, diner en ‘s avonds een bittergarnituur. Tijdens de reis is er gratis koffie, thee en gekoeld water. Níet bij de prijs inbegrepen zijn: reis-, ongevallen- en annuleringsverzekering, drankjes aan de bar en toegangsbewijzen voor Boot Düsseldorf. De meerprijs van inschepen op donderdag bedraagt € 35,- p.p. voor overnachting en ontbijt.

Opgeven

Inschrijven kan bij het SAW-secretariaat: 024-3581836 / 06-22525998 / info@vaarschoolsaw.nl. Er zijn 50 tweepersoonshutten beschikbaar. Er wordt grote belangstelling verwacht, vol=vol. Inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.

Mogelijk interessante artikelen: