Eindejaarsshow van Pedro Boat

Geplaatst door Redactie Motorboot

Pedro Boat lanceert binnenkort twee nieuwe modellen, de Pedro H2home 1150 Cruise Edition en de Pedro H2home 1490 Cruise Edition. Beide boten zijn voor het eerst te zien tijdens de Eindejaarsshow van Pedro Boat op 27 en 28 december van 9.00 tot 17.00 uur.

Eindejaarsshow van Pedro BoatBeide nieuwe modellen van Pedro-Boat zijn voorzien van een compleet ingerichte badkamer, keuken met koelkast met vriesvak, kooktoestel, wasbak met koud en warm water en heteluchtverwarming. De nieuw ontwikkelde ruime romp biedt betere vaareigenschappen, geeft de werf aan. Hybride of elektrische aandrijving is beide mogelijk. Daarnaast kan de Pedro H2home rolstoelvriendelijk worden gebouwd of van een dakterras worden voorzien.

Tijdens de Eindejaarsshow van Pedro Boat kunnen bezoekers ook kennismaken met de andere services van  Pedro-Boat, zoals het transport van boten over weg of water, refits en reparaties. Verder heeft het bedrijf een eigen stoffeerderij, spuitcabine, timmerwerkplaats, zeilmakerij en bootkraan. De nieuwe geïsoleerde winterstallingshal van 1700m2 is ook te bewonderen tijdens de show.

Neem voor meer informatie en overnachtingsmogelijkheden in de buurt van de werf contact op met Pedro-Boat: marketing@pedro-boat.nl of 0598-451763

 

Mogelijk interessante artikelen: