Als zoenen water waren…

Geplaatst door Redactie Motorboot

“Als zoenen water waren… zou ik jullie de zee geven!” Dat zei een van de terminaal zieke vaargasten die meevoeren op het varende woonschip van Evert Stel en Inge de Graaf. En nu is het de titel van het boek waarin Evert terugblikt op 12,5 jaar Stichting Vaarwens.  

Als zoenen water waren...Evert en Inge verwelkomen sinds 2007 mensen die zijn uitbehandeld aan boord voor een volledig verzorgde dag. Van al die vaartochten maakt Evert een verslag. Na 12,5 jaar varen heeft hij een enorm archief van bijzonder leuke maar vaak ook emotionele voorvallen. Die verhalen heeft Evert gebundeld in het 208 pagina’s dikke boek ‘Als zoenen water waren…’. Ook geeft hij de lezer een kijkje achter de schermen van Stichting Vaarwens, waarbij voor de lezer een doos tissues vaak onontbeerlijk is. Soms voor de emoties, maar vaker voor de tranen van het lachen!

Evert Stel schreef al vier hilarische watersportboeken vol avonturen, anekdotes en veel humor, gelardeerd met een vleugje zelfspot.

‘Als zoenen water waren…’ (ISBN : 978-90-8616-263-5) is verkrijgbaar bij iedere boekhandel voor € 22,95. Met de aankoop steunt u Stichting Vaarwens.

Mogelijk interessante artikelen: