Jachthaven Biesbosch leukste jachthaven voor honden

Geplaatst door Redactie Motorboot

De leukste jachthaven voor honden 2018 is Jachthaven Biesbosch. De haven kreeg de meeste stemmen van de tien genomineerde havens. 

Met 21 procent van de stemmen is Jachthaven Biesbosch de winnaar van 2018! De tweede en de derde plaats mogen ook zeker genoemd worden: De tweede plaats, met 16 procent van de stemmen is voor Jachthaven Bruinisse en de derde plaats met 15 procent van de stemmen gaat naar WSV Wolphaartsdijk. De jachthavens op de drie podiumplaatsen krijgen een juryrapport en een prijs.  Jachthaven Biesbosch naast de Award bovendien een Winnaarsvlag.

Meer stemmen

“De leukste jachthaven voor honden” verkiezing werd dit jaar voor de tweede keer gehouden. Er werd 253 keer gestemd. In 2017 werd er 167 keer gestemd. De bekendheid van deze verkiezing is dus toegenomen en veel hondeneigenaren en havenmeesters zijn positief over dit initiatief. Van alle ingezonden hondvriendelijke jachthavens wordt een overzicht geplaatst in de Honden-Vaarwijzer op de website www.hondenaanboord.nl.

Het doel van de Award

Het doel van deze Award is jachthavens in Nederland te beoordelen op hondvriendelijkheid en daarmee begrip te creëren voor de vele varende hondeneigenaren die Nederland telt. Hondenliefhebbers vormen immers een grote doelgroep binnen de jachthavenbezoekers! Hondenliefhebbers konden jachthavens opgeven via een beoordelingsformulier waarin gevraagd werd naar:

  •  Gastvrijheid van het personeel jegens honden en eigena;r.
  •  Toegankelijkheid en veiligheid van de jachthaven en de aanwezige faciliteiten voor honden;
  •  De uitlaat- wandel- en zwemmogelijkheden nabij de jachthaven en in de omgeving.

leukste jachthaven voor honden

Mogelijk interessante artikelen: