Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Vaarroutes met Motorboot

Van Waal naar Wad
Gepubliceerd op 1 januari 2000

In elk nummer van Motorboot staan verslagen van tochten gevaren in binnen- en buitenland. De gevaren routes variëren van enkele kilometers en makkelijk te doen in een dag tot avonturen waarbij de Atlantische Oceaan is overgestoken. Het laat zien wat er allemaal mogelijk is met een motorboot. 

Vanzelfsprekend beslaat het merendeel van de routes tochten die door ons allemaal te varen zijn. Veel vaarroutes leiden door Nederland en door de ons omringende landen in Europa. Meestal telt een vaarverslag meerdere afleveringen. Wie een abonnement heeft, krijgt dan elke maand weer nieuwe afleveringen voorgeschoteld. Maar we publiceren ook dagtochten, elke maand een nieuwe waarbij dieper wordt ingegaan op de route en wat er allemaal te belvenen valt. 

Inspiratie

Aangezien Motorboot al sinds 1983 bestaat zijn er al vele vaarverslagen gepubliceerd. De meest recente verschijnen niet alleen maandelijks in het magazine, maar worden daarna ook online geplaatst. Zo is het niet nodig om alle exemplaren van Motorboot te bewaren. Abonnees kunnen eenvoudigweg inloggen op de site en rustig door de voorraad vaarverslagen grasduinen voor de mooiste vaarverslagen. Of dit nu is om inspiratie op te doen of vanwege het ‘feest der herkenning’ als de lezer zelf ook de beschreven vaarroute heeft aangedaan.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal te vinden is? Kijk dan eens onder vaarroutes en bekijk het aanbod van vaartochten.

Vaarroutes met Motorboot
AfbeeldingDe Andelsche Maas

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar