Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

The Green Wave dealer Evoy

The Green Wave dealer Evoy
Gepubliceerd op 2 december 2022

The Green Wave in Goes is de nieuwe Evoy dealer voor de Benelux en noord-Frankrijk. De Noorse elektromotorenfabrikant Evoy maakt bekend dat de overeenkomst hiervoor tijdens de METS in Amsterdam is getekend.

The Green Wave gaat zich richten op de verkoop, service, installatie en het leveren van onderdelen voor Evoy in de genoemde regio. Het Noorse bedrijf produceert een ‘plug and play’ reeks elektrische outboards en inboard motoren voor de watersport en commerciële vaart. Evoy ziet in The Green Wave de juiste partner hiervoor aangezien het in Goes gevestigde bedrijf zich volledig richt op de elektrische en hybride zeil- en motorbootmarkt. Het bedrijf biedt en compleet aanbod aan duurzame voortstuwingssystemen van klein tot groot. Daar komen nu de 120, 200 en 300 pk buitenboordmotoren en de krachtige 400 pk inboard van Evoy bij.

Synergie

Erik Caroen van The Green Wave is blij met de nieuwe rol als dealer van Evoy. “De synergie tussen de twee bedrijven kon niet beter zijn. Evoy is een van de eerste merken dat een in serie gebouwd eindproduct levert op het gebied van elektrische voortstuwing. Dit is heel belangrijk in een markt waarin bootbouwers en leveranciers moeten kunnen rekenen op een stabiele partij die zijn beloftes waarmaakt en zich aan de afgesproken leverdata houdt. Met het dealerschap van Evoy erbij kunnen wij nu een kleine carbon tender aanbieden met en ultralichte Temo 450 motor tot aan een Candela, Strana ASTender of Saffier Yachts met elektrische voortstuwing.”

The Green Wave

Vanuit een strategische locatie in de Zeeuwse Delta richt The Green Wave zich volledig op de levering, service en opslag van elektrische en hybride boten. Daarnaast kun je er terecht voor elektrische motoren en aanverwante producten. Klanten kunnen in de functionele showroom rondstruinen langs diverse nieuwe modellen. Bovendien beschikt The Green Wave in de eigen haven over 20 ligplaatsen voor demo-boten.

Evoy

Het in Noorwegen gevestigde Evoy ontwikkelt en fabriceert krachtige 100% elektrische motorsystemen voor snelle boten tussen de 20 en 50 voet. Onlangs heeft het bedrijf overeenkomsten getekend voor het leveren van elektrische voortstuwingssystemen aan merken als Axopar Boats, Hydrolift, Goldfish, SAY Carbon Yachts en Marian.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar