Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Nieuw: de TendR 27

TendR 27
Gepubliceerd op 22 augustus 2019

De TendR 27 is een boot voor zowel ontspannen dagtochten als meerdaagse tochten. Het speciaal ontworpen onderwaterschip is geschikt voor motoren tot 160 pk, waardoor de boot ook snelvarend is. Standaard is de TendR 27 uitgevoerd met een 42 PK Crafstman.

TendR 27In de punt bevindt zich een slaapcabine met tweepersoonsbed, die ruim en strak afgewerkt is en ramen aan stuur- en bakboordzijde heeft voor optimale ventilatie. Ook is hier ruimte voor een chemisch toilet.

Kuip

De ruime kuip van deze boot biedt met gemak plaats aan acht personen. De ruime rondzit met kussens kan getransformeerd worden tot een zonnedek. Het zonnedek kan ook dienen als slaapplek waardoor er een overnachtingscapaciteit voor vier personen ontstaat. Daarnaast kan in de kuip een functionele keuken met een wasbak en koelkast worden gemonteerd.

Eigen beheer

Al eerder lanceerde TendR Yachts de TendR 20 en 23. Deze modellen zijn net als de 27 geschikt voor zowel de snelle als de rustige vaarder. De productie van alle modellen gebeurt volledig in eigen beheer waardoor er voortdurend controle uitgeoefend wordt op de modellen, materialen en afwerking. Daardoor is er ook volop ruimte om specifieke wensen van de klant toe te passen.

De TendR 27 is verkrijgbaar bij Verschuur Watersport en bij Prins Watersport.

Specificaties TendR 27:

Lengte: 8,35 meter
Diepgang: 0,60 meter
Breedte: 2,55 meter
kruiphoogte: 1,55 meter (zonder kap)
Max. vermogen: 160 pk
CE-Certificage: C
Personencapaciteit: 8
Materiaal: Polyester

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar