Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Refit website van Motorboot

Gepubliceerd op 19 oktober 2022

De website van Motorboot heeft een refit gekregen. Net als na een refit van een boot stap je weer aan boord van de jou vertrouwde boot, maar is hij weer helemaal van deze tijd. Enkele veranderingen springen meteen in het oog, waar andere veranderingen vooral het gebruiksgemak zullen vergroten.

Zo vind je een aantal nieuwe rubrieken en er zijn een aantal aangepast. Zo komt de rubriek ‘Watermerk’ naar de website. De rubriek loopt al even in het blad, maar dit is typisch informatie die we met iedereen willen delen. Hierin kun je kennismaken met de verschillende clubs en verenigingen die zich hebben gevormd rondom een merk of een type boot. Verder zullen items uit de rubriek Mail & Motorboot hun weg vinden naar de website. Dit om de kennisuitwisseling tussen redactie en lezers en lezers onderling te vergroten. Ook Media & Motorboot met leuke nieuwtjes uit de watersport op het gebied van media vinden hun weg naar de site. Of dit nu gaat om handige websites, leuke Insta-accounts, informatieve boeken of interessante YouTube-kanalen, Motorboot houdt je op de hoogte.

Meer gemak

Op basis van hoe jullie de site bezoeken en waar jullie belangstelling naar uit gaat, hebben we de site gebruiksvriendelijker gemaakt. Zo zijn er veel bezoekers die hun smartphone gebruiken en daarop navigeer je anders dan op de computer thuis. Met de nieuwe opzet navigeer je op je telefoon makkelijker door de website, terwijl je ook op je PC en tablet sneller terecht komt bij wat je zoekt.

Ook is het inloggen veranderd voor abonnees van Motorboot: ‘Mijn dashboard’ is vervallen. Met het oog op de privacy hebben we erop toegezien dat de gegevens op het dashboard altijd veilig waren, maar de beste manier om de privacy te borgen is om ‘Mijn dashboard’ van de site te verwijderen. Heb je bijvoorbeeld een nieuw e-mailadres, ga je verhuizen of wil je andere veranderingen doorgeven, neem dan contact op met Hélène (abonnementen@motorboot.com) en zij zorgt ervoor dat je contactgegevens weer up-to-date zijn. Bonus na het inloggen is dat je voortaan meteen in de bibliotheek komt met alle uitgaves van Motorboot sinds 1983.

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 58,- per jaar