Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Noviteiten

Nieuwe mogelijkheden voor het Easy-Cabrio systeem

Gepubliceerd op 9 maart 2018

Poelgeest Yachting heeft voor het EasyCabrio systeem nieuwe mogelijkheden ontwikkeld. Met het handelsysteem is de spanning op de voorkap én achterzeil zo laag dat de ritsen en de drukkers gemakkelijk zijn vast en los te maken

Het EasyCabrio systeem werd ontwikkeld voor montage in de achterste buis van een buiskap waarbij het indrukken van de buis voor de nodige speling zorgde om de drukkers of tourniquets los en vast te maken.

In 2016 werd de handbediende achterkapset geïntroduceerd welke het mogelijk maakte, om bimontage in de achterste buis van de kuiptent , deze zoveel speling te geven dat de ritssluiting kon worden aangeritst terwijl de kap aan de achterkant gewoon vast kon blijven zitten .

In de zomer van 2017 werd het handelsysteem toegepast in de voorste buis van een Fast Cab van Menken Maritiem. De ontwerper van het EasyCabrio systeem, Cees Juffermans van Poelgeest Yachting heeft het systeem ook in de voorste buis kunnen monteren met het gewenste resultaat; niet alleen de voorkap stond slap maar ook het achterzeil kreeg genoeg ruimte om de ritsen en de drukkers gemakkelijk vast te maken.

Easy-Cabrio systeemEasy-Cabrio systeemEasy-Cabrio systeem Easy-Cabrio systeem

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar