Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Nord Star Sport 25 T-top

Nord Star sport 25 T-top
Gepubliceerd op 15 augustus 2019

De Nord Star Sport 25 T-top is een volledig nieuw model van de Finse werf Linex-Boat Oy. Het heeft dezelfde zeewaardige romp en ‘walk-around’ dek waar Nord Star bekend om staan. Naast de regenvriendelijke T-top kun je ook kiezen voor de open versie van de Sport 25.

Het gestroomlijnde ontwerp van de Nord Star Sport 25 zorgt voor soepel en snel varen over de golven. Achter het windscherm staan standaard twee comfortabele stoelen en een grote spiegelbank. Voor meer zitplaatsen is een optionele bank verkrijgbaar en een zonnebed. De extra zitplaats is bovendien uit te rusten met een kookplaat en koelkast. Verder herbergt de kajuit twee bedden. In de accommodatie is ook nog ruimte voor een optioneel toilet.

Nord Star Sport 25 T-top

Robuust

Nord Star Yachts wordt in Nederland vertegenwoordigd door Jachtmakelaardij ZWF. Het Finse merk staat bekend om zijn stoere, stijlvolle en robuust gebouwde boten. Daarbij hebben de boten volgens de dealer een superieure afwerking en leefruimte voor hun klasse. De serie Nord Star boten bestaat uit diverse modellen in afmetingen van 8 tot 15 meter. Er wordt gestreefd naar absolute perfectie in combinatie met praktisch gebruik en comfort. “De boten zijn geschikt voor alle omstandigheden. Dankzij de uitgebalanceerde romp is het goed mogelijk om zowel rustig als snel comfortabel te varen”, aldus Jachtmakelaardij ZWF.

Technische gegevens Nord Star Sport 25 T-top:

Afmetingen: (lxbxd) 7,30 x 2,70 x 0,70 meter;
materiaal: polyester;
motor: Mercury V6 225 pk of Mercury Verado 400R buitenboordmotor.

Kijk voor meer informatie op de site van Jachtmakelaardij ZWF

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar