Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Nieuwe boten

Nieuw model Focus Motor Yachts

Nieuw model Focus Motor Yachts
Gepubliceerd op 11 april 2023

Focus Motor Yachts heeft een nieuw model aan haar sportboten serie toegevoegd. De Focus Power 44 is het grootste model van de in Amsterdam gevestigde werf.

De Focus Power 44 is een luxe sportcruiser die zich volgens de bouwers leent voor uiteenlopende watersportactiviteiten. Van een dag vol vertier tot een vaartocht over een langere afstand. Het planerende motorjacht beschikt over een hydraulisch zwemplatform en een royaal zonnebed achterop. In de ruime cockpit is volop zitgelegenheid rondom een tafel en er is voorzien in een buitenkeuken. Aan stuurboord is de volledig ingerichte stuurstand, compleet met twee comfortabele stoelen. De gehele cockpit is overdekt door een hardtop voorzien van een groot lektrisch bedienbaar glazen schuifraam. Via de brede gangboorden loop je veilig naar het voordek, van waar het zonnebed op het voorkajuitdak toegankelijk is.

Nieuw model Focus Motor Yachts
AfbeeldingDe nieuwe Focus Power 44
Kajuit

Benedendeks zijn twee indelingsvarianten mogelijk. Er is keuze tussen een indeling met twee hutten en twee badkamers of drie hutten en alleen een badkamer in het voorschip. De ruimte midscheeps is volgens de werf een fijne plek om je na het varen terug te trekken. Een maaltijd kan bereid worden in de keuken aan bakboord en er tegenover is rondom de tafel plaats voor zes personen. Focus Motor Yachts bouwt haar boten semi-custom. Dit betekent dat de styling van het motorjacht geheel in samenspraak met de klant tot uiting komt.

Prestaties

Het nieuwe model van Focus Motor Yachts is voorzien van een verstevigde diep V-romp. Hiermee kan de boot ruwe omstandigheden de baas en is het vaarcomfort volgens de werf gewaarborgd. En dat bij snelheden tot wel 45 knopen! Bovendien gaat de luxe verder dan de vaarprestaties alleen. Aan het reduceren van motorgeluid en trillingen heeft de werf veel aandacht besteed. De Focus Power 44 is leverbaar met twee 550 pk Volvo Penta diesels als maximale motorisering.

Afmetingen (lxb): 13,60 x 3,90 meter
Gewicht: 9,5 ton
Materiaal: polyester
CE-certificering: B
Water: 330 l
Diesel: 1.000 l
Motorisering: 2 x 380-550 pk diesel met hekaandrijving
Prijs: vanaf 580.000,- excl. btw

Meer informatie: https://focus-motoryachts.com/

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar