Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Nieuwe boten

Boarncruiser Traveller serie uitgebreid

Boarncruiser Traveller serie uitgebreid
Gepubliceerd op 23 december 2022

Boarnstream Yachting heeft de Boarncruiser Traveller serie uitgebreid. De nieuwste en tegelijk grootste aanwinst in de Traveller serie is de Boarncruiser 50 Traveller. Het schip is te bezichtigen op Boot Düsseldorf in hal 1.

De Boarncruiser 50 Traveller valt onder meer op met haar doorontwikkelde rondspant romp. Maar ook de overdekte gangboorden met gestroomlijnde wings en ruime cockpit springen in het oog. Evenals het geïntegreerd ligbed en de opslag voor fenders op het voordek. Ze geven het nuchtere Friese jacht een mediterrane uitstraling. De cockpit is uit te voeren met het nieuwe CanopEasy systeem. Deze tent sluit de zitruimte goed af bij kou, wind en regen. Als de zon weer doorbreekt wordt de tent makkelijk opgeborgen in de wanden van de wings.

Interieur

De salon is comfortabel en modern ingericht met een goed uitgeruste keuken en een ruime zithoek. Vanaf de binnenstuurstand is royaal overzicht op het water dankzij de grote raampartijen.  De Boarncruiser 50 Traveller heeft drie hutten. Daarvan is de eigenaarshut midscheeps over de volle breedte van de boot is geplaatst. Er zijn twee badkamers met toilet en douche. De derde hut is naar wens in te richten. De 50 Traveller voelt zich thuis op zee. Daarnaast maken het verzonken flydeck en de beperkte diepgang dit schip heel geschikt voor tochten over binnenwater. De Boarncruiser Traveller serie telt nu twee modellen. De Traveller 46 en 50.

Boarncruiser Traveller serie uitgebreid
Technische specificaties Boarncruiser Traveller 50

Afmetingen (lxbxd): 15,30 x 4,60 x 1,25 m
Kruiphoogte: 4,40 m
Bouwmateriaal: staal
CE-categorie: A
Gewicht: 32,5 ton
Tanks: diesel 1.600 l, water 1.000 l
Motoren: 2 x 175 pk, bijv. Yanmar of Volvo Penta

Meer informatie: www.boarnstream.com

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar