Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Nationale Motorbootvaren Prijs 2022

Gepubliceerd op 23 september 2022

Voordrachten voor de Nationale Motorbootvaren Prijs 2022 zijn  weer welkom. Iedereen mag personen of instanties aanmelden, die een positieve bijgedrage leveren aan het motorbootvaren. Dit kan tot 31 december van dit jaar.

De Nationale Motorbootvaren Prijs is bedoeld als steuntje in de rug voor initiatieven en activiteiten die bijdragen aan het plezierig, veilig en attractief varen met een motorboot in Nederland. De prijs is een initiatief van Stichting Bevordering Motorbootvaren. De stichting riep de prijs is in het leven vanuit de gedachte dat overal in ons land verenigingen, organisaties, werkgroepen en particulieren in de weer zijn, die het motorbootvaren bevorderen. Ook kunnen vrijwilligers bij bijvoorbeeld watersportverenigingen die bijzonder hebben bijgedragen aan het motorbootvaren genomineerd worden. Het is mede aan dit soort initiatieven te danken, dat tienduizenden Nederlanders elk jaar weer veel plezier beleven van hun motorboot. Met een speciale waarderingsprijs wil de Stichting Bevordering Motorbootvaren dat benadrukken en promotioneel ondersteunen.

Voorwaarden

Om voor de Nationale Motorbootvaren Prijs in aanmerking te komen, moet het genomen een initiatief of activiteit positief bijdragen aan één of meer van de volgende aspecten van het motorbootvaren:

  • Vaarplezier in de meest brede zin;
  • Vaarroutes;
  • Veiligheid en duurzaamheid;
  • Promotie van motorbootvaren.

Een onafhankelijke vakjury bestaande uit watersportjournalisten en vertegenwoordigers van watersportorganisaties beoordeelt  de voordrachten. De winnaar van de Nationale Motorbootvaren Prijs 2022 wordt in 2023 tijdens de opening van Boot Holland in maart 2023 bekend gemaakt. De prijs bestaat uit een herinneringsstandaard en een oorkonde

Voordragen

De voordracht kan via de website www.motorbootvarenprijs.nl digitaal worden ingediend. Nadere informatie is verkrijgbaar bij de secretaris van de stichting door eventuele vragen te te mailen naar secretaris@motorbootvarenprijs.nl.

Nationale Motorbootvaren Prijs 2022
Nationale Motorbootvaren Prijs 2022
Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar