Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Motorboot is er klaar voor!

Gepubliceerd op 19 december 2015

20160121_132359

Na maanden van voorbereiding kan het nieuwe jaar wat Motorboot betreft beginnen. Wij zijn er klaar voor! We hebben de opmaak van ons blad verfrist en tegelijkertijd een nieuwe website gebouwd. En dat is nog maar het begin!

Met de nieuwe website en het opgefriste magazine zijn de eerste veranderingen zichtbaar, sinds de overname van Motorboot door Roskam Media in oktober vorig jaar. De meest in het oog springende verandering voor wat betreft het magazine is misschien wel de cover, met daarop het komende jaar maandelijks een foto van een lezer of abonnee. Motorboot zet zijn lezers/abonnees daarmee letterlijk voorop!

Website
De website is volledig nieuw en zal voortaan een deel van de berichten tonen die u tot nog toe aantrof in het magazine. Uiteraard zorgen we ervoor dat onze website maximaal aansluit bij de manier waarop ú graag online bent, ongeacht of u daar nu uw pc, uw laptop, uw tablet of uw smartphone voor gebruikt. Met een slimme rubricering zullen we er bovendien voor zorgen dat u op onze site steeds heel gemakkelijk díe informatie vindt, die aansluit bij de manier waarop u de watersport als uw hobby beleeft. Bij deze verbetering zal het overigens niet blijven; u mag daar in de toekomst nog het nodige van verwachten. En dat hoeft wat ons betreft geen eenrichtingsverkeer te zijn – we horen graag wat ú van Motorboot en ook van onze website vindt. U kunt ons daarover altijd bellen of e-mailen, maar natuurlijk ook gewoon even op bezoek komen tijdens Boot Holland. De beurs in Leeuwarden duurt van vrijdag 12 tot en met woensdag 17 februari. We zijn alle dagen aanwezig en zullen u graag ontvangen; de koffie staat klaar!

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar