Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Events

Feestelijke Boatshow Hollandse Plassen

Feestelijke Boatshow
Gepubliceerd op 2 juni 2023

De derde editie van de Boatshow Hollandse Plassen bij Jachthaven Kempers aan de Westeinderplassen in Aalsmeer staat op de agenda. Deze editie is extra feestelijk omdat Kempers Watersport 50 jaar bestaat. iedereen is welkom van vrijdag 23 juni tot en met zondag 25 juni.

Zo’n twintig verschillende jachtwerven presenteren hun boten: van sloep tot zeilboot. Kempers Watersport zelf presenteert twee primeurs: de nieuwe Alfastreet Marine 21 Open ‘Electric’ en de Alfastreet Marine 28 Cabin. Naast deze primeurs liggen er nog zo’n veertig boten aan de steigers van onder andere Isloep met Rapida 650, 750 en 777, Verschuur Watersport en Qualia Tenders met de Qualia QT25. Nieuw op de boatshow is Dock Steel met de Dock Steel 580, Ruyter Watersport uit Woerden en Nappasion met de 750 TT.

Naast boten in het water vind je op de kade onder andere boottrailers van Van Claes, Van Suydersee Verzekeringen en onderhoudsproducten van Master Yacht Care. Maas Autogroep is aanwezig met de Volkswagen ID.Buzz. Benieuwd hoe hij rijdt? Stap gerust in voor een proefrit.

Nieuwe activiteiten

Zin om zelf het water op te gaan? Dat kan! De Electric Sub Company biedt de mogelijkheid om zelf de E-SUB (Electric Stand Up Boating) te proberen. Zo kun je met 6 km/u geruisloos de Westeinderplas over suppen. Ook gewone supboards liggen klaar om op te stappen. Kinderen kunnen ook de watersport ervaren. Er liggen verschillende zeilbootjes aan de steiger waar kinderen de zeilexperience kunnen beleven.

Feestelijke Boatshow
Feestelijke Boatshow
Feestelijke Boatshow
Jubileum Kempers

Watersport viert haar 50 jarig bestaan tijdens de boat show. Het hele weekend staat dan ook in het teken het jubileum met diverse verrassingen voor het aanwezige publiek. Toegang tot de Boatshow Hollandse Plassen is gratis. Bezoekers kunnen een ticket reserveren via www.boatshowhollandseplassen.nl. Hier staat ook de complete lijst van deelnemers, boten en overige informatie.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar