Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Events

Boot Grou 2023 pakt groots uit 

Boot Grou 2023
Gepubliceerd op 18 april 2023

Dit jaar slaan de watersportbedrijven in Grou de handen ineen om watersportliefhebbers naar Grou te lokken. Daarvoor houden ze het evenement Boot Grou 2023. Zaterdag 13 mei van 10.00 tot 17.00 uur openen de ondernemers hun deuren om hun kennis en kunde te delen met de bezoekers.

Boot Grou heeft bewust gekozen voor hetzelfde weekeinde als de opening van het watersportseizoen. Want tijdens het weekeinde van de opening van het watersportseizoen bruist het van de activiteiten in het watersporthart van Friesland en er worden duizenden mensen verwacht. Op deze gezamenlijke Open Dag presenteren ruim 30 Grouster watersportbedrijven hun ruime aanbod van schepen, diensten en ambachten. Dit jaar hebben de Grouster ondernemers besloten meer te investeren om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Op deze manier laten ze de watersportliefhebber zien hoeveel watersportbedrijven Grou rijk is. Een unieke mogelijkheid om op één dag bij meerdere watersportbedrijven een kijkje achter de schermen te krijgen. Alle deelnemende bedrijven nemen uitgebreid de tijd om hun expertise met de bezoekers te delen.

Rijke Historie

Grou heeft een rijke historie met watersport. Naast de start van het SKS-skutsjesilen is de opening van het watersportseizoen één van de hoogtepunten van Grou. Het gehele weekend van vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei 2023 organiseert Grouaktief.nl de ‘Opening van het Watersportseizoen’ met een weekeinde vol activiteiten voor jong en oud. In het centrum, op de kades, bij het zeilcentrum en op het water. Kortom op zaterdag 13 mei aanstaande volop nautische gezelligheid in Grou!

Boot Grou 2023
AfbeeldingOpening van het Watersportseizoen is een evenement in Grou (Foto: Press4All)
Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar