Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Meld innamepunten vuilwater

Melder vuilwater innamepunten
Gepubliceerd op 24 augustus 2022

Waterrecreatie Nederland heeft de opdracht gekregen om de informatie rond de vuilwater innamepunten in Nederland te actualiseren. Pleziervaarders kunnen hierbij helpen via een meldpunt voor de vuilwaterinnamepunten.

In verband met de ontwikkelingen rond de verzegeling van de afvoer van het zwarte water aan boord is het van belang een duidelijk beeld te krijgen van het aantal vuilwaterinnamepunten en het functioneren daarvan. Door heel Nederland zijn deze innamepunten te vinden. In de Overzichtskaart Vuilwaterinnamepunten zie je de bekende vuilwater innamepunten. In opdracht van het Ministerie van I & W is Waterrecreatie Nederland bezig met een update en uitbreiding van deze kaart.

Help mee
Voor deze update roept het VNM (Verbond Nederlandse Motorbootsport) namens Waterrecreatie Nederland alle motorbootvaarders op mee te helpen de overzichtskaart zo compleet mogelijk te maken. Waterrecreatie Nederland is op zoek naar extra informatie over de status van de vuilwaterinnamepunten in Nederland. Via de Melder Vuilwaterinnamepunt kan deze informatie worden doorgegeven. Gebruik de melder voor het geven van extra informatie, of om de huidige informatie te corrigeren.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar