Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Italian Yachts Benelux dealer Lomac

Italian Yachts Benelux dealer Lomac
Gepubliceerd op 3 februari 2023

Italian Yachts Benelux is de officiële dealer geworden voor Lomac in de Benelux. Met de toevoeging van de luxe RIB’s van deze bekende Italiaanse werf is het portfolio van Italian Yachts verder uitgebreid.

Lomac is een familiebedrijf dat al zestig jaar bekend staat om zijn luxe RIB’s. De range bestaat tegenwoordig uit bijna vijftig modellen die zijn onderverdeeld in zeven klassen. Hoewel het merendeel van de boten is uitgerust met outboard motoren, zijn er onder de grotere modellen ook versies met inboard motoren en hekaandrijving beschikbaar. Tijdens Boot Düsseldorf afgelopen januari presenteerde de Italiaanse werf nog de snelste Lomac ooit. Een Granturismo 12.0 met drie Mercury Verado V10 outboards van 350 pk aan de spiegel. Tijdens testvaarten is een topsnelheid van boven de 60 knopen geregistreerd.

Italian Yachts Benelux dealer Lomac
AfbeeldingDe Lomac Granturismo 12.0 uitgerust met 3 x 350 pk Mercury Verado V10

“Sinds afgelopen jaar zijn wij ook officieel dealer van het Italiaanse topmerk Solaris Power“, zegt Maarten Schalkwijk, eigenaar van Italian Yachts Benelux. “De toevoeging van het merk Lomac sluit goed aan bij onze wens om een nog bredere groep van liefhebbers van jachten uit het Italiaanse topsegment te kunnen aanspreken.”

Meer informatie: www.italianyachts.nl en www.lomac.nl

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar