Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Fjord Benelux en Gagliotta Europe verhuisd

Fjord Benelux en Gagliotta Europe verhuisd
Gepubliceerd op 24 november 2022

Op 15 november 2022 zijn Fjord Benelux en Gagliotta Europe verhuisd. De twee luxe motorjachtmerken hebben sinds kort de nieuwe locatie van Nautix Marina aan de Zuiderzeeweg in Amsterdam als thuishaven.

De potentie en faciliteiten van deze nieuwe locatie met directe verbinding met het Markermeer sprak beide merken erg aan. In oktober is het havenrestaurant ‘Hangar Oost’ geopend. Ook de jachtservice van Holland Sport Boat Centre is al in volle gang. “Met directe ligging aan de A10-afrit 114 naar IJburg/Artis op de Oostelijke ring van Amsterdam is deze nieuwe plek uitstekend bereikbaar voor onze klanten”, aldus Matthijs Kat, Managing Director van beide merken. “Voor Gagliotta en Fjord is het belangrijk dat de boten direct in het water bekeken kunnen worden met aansluitend een proefvaart. Juist op deze locatie hebben we het voordeel van een zeer centrale ligging. Bovendien is er parkeerruimte op het eigen terrein en hebben we direct toegang tot het Markermeer. Omdat we nu buiten het sluisgebied van Amsterdam liggen kunnen we direct vertrekken. Dat komt de totaalbeleving aan boord nog meer ten goede”, legt Matthijs uit.

Service

“Het Service Center van Holland Sport Boat Centre biedt ons alle technische kennis en jarenlange ervaring om ons en onze klanten professioneel van dienst te zijn. De werkplaats en servicediensten zijn direct aanwezig in de haven. Uiteraard is er een grote kraan en een brandstofpomp op de locatie beschikbaar. Ook het nieuwe havenrestaurant biedt alles wat wij onze klanten graag willen bieden. Bij binnenkomst word je ontvangen door het gastvrije personeel en je kunt er prima genieten van een driegangendiner. Maar ook voor een snelle koffie of een lekkere lange lunch kun je er terecht.”

Fjord

De in Duitsland geproduceerde snelvarende motorjachten van Fjord zijn beschikbaar in een range van 11 tot en met 16 meter. Zo is er de zeer sportieve Fjord 38 met buitenboordmotoren, de zeer ruime Fjord 41 XL en het nieuwste vlaggenschip, de Fjord 53 XL. Fjord wordt in Amsterdam vertegenwoordigd door Fjord Benelux BV.

Gagliotta

Cantieri Gagliotta levert al 70 jaar Italiaanse kwaliteitsjachten in de Fisherman en Lobster serie. De Gagliotta Lobster 35 is te bezichtigen op de locatie waar Fjord Benelux en Gagliotta Europe naartoe zijn verhuisd. Naast de Lobster 35 is momenteel de Lobster 53 in aanbouw. De introductie van dit nieuwe model vindt nog voor de zomer van 2023 plaats.

Het nieuwe bezoekadres is: Zuiderzeeweg 2, 1095 KG Amsterdam.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar