Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

De Boarnstream introduceert Boarncruiser Traveller

De Boarnstream introduceert Boarncruiser Traveller
Gepubliceerd op 24 december 2021

De Boarnstream introduceert de Boarcruiser Traveller. Deze nieuwe serie motorjachten bestaat uit drie modellen. Het eerste model, de Tr46, is momenteel in aanbouw en wordt binnenkort te water gelaten. 

De Boarncruiser Traveller serie is volgens De Boarnstream een perfecte combinatie van bewezen techniek, innovatie en ontwerp. De nieuwe serie kenmerkt zich door een robuust ontwerp. Zo is de Traveller voorzien van een knikspant romp  met een steile boeg en sierlijke rondingen in het achterschip. Het uiterlijk van de Traveller heeft sterke gelijkenissen met de Elegance-serie van de Friese werf, waardoor het direct herkenbaar is als een Boarncruiser. Bijzonder is de toepassing van een in het stuurhuisdak verzonken Fly-deck. Hiermee wordt de doorvaarthoogte beperkt, wat de Traveller met zijn CE-B certificering niet alleen geschikt maakt voor tochten op groot water, maar ook voor de binnenwateren van Europa.

De Boarnstream introduceert Boarncruiser Traveller

Fly-deck

“De Traveller is ontworpen en wordt gebouwd voor de watersporter die comfortabel wil reizen”, aldus de in Jirnsum geveste werf. “Het Fly-deck geeft daarbij een extra dimensie aan het gevoel van vrijheid.” Het verdiepte Fly-deck van de Traveller is veilig en ruim bemeten. Onder meer een rijk uitgeruste stuurstand met twee comfortabele stuurstoelen en een vaste dektafel maken het dek tot een prettige plek om te vertoeven. Zo heb je hier een weidse blik over de omgeving en biedt het dek volop mogelijkheid om van de zon te genieten. Een verdiepte wetbar behoort tot de opties om het geheel compleet te maken. Wies Hokwerda: “Het verdiepte Fly-deck is een gedurfd concept en zal ongetwijfeld veel liefhebbers aanspreken. Ik ben ervan overtuigd, dat de watersporter die comfortabel wil reizen, onder de indruk zal zijn”.

Interieur

Zowel de Tr43, Tr46 als de Tr49 bieden een split level op het salondeck waardoor een multifunctionele living en dining is  ontstaan. Het gehele schip beschikt over volledige stahoogte en twee of drie gescheiden slaapkamers. De 49’ heeft zelfs een Center Sleeper, een midscheeps geplaatste eigenaarshut over de volle breedte van het schip.

Tr46

Bouwnummer een van de Tr46 is momenteel in aanbouw. Naar verwachting gaat het schip eind april 2020 te water. De Boarncruiser Traveller 46 heeft een groot zwemplateau en royaal achterdek, met een spiegelbank en vaste tafel. In de stuursalon is achterin een comfortabele eethoek met keuken gecreëerd en voorin de stuurstand en tweede zithoek. Benedendeks herbergt de Tr46 drie hutten en twee badkamers.

Technische gegevens Boarncruiser Tr46:

Afmetingen: 13,97 x 4,55 x 1,25 m;
Kruiphoogte: 3,49 m;
Motorisering: 175 pk diesel
Materiaal: staal;
Snelheid: 7 kn kruissnelheid, 10 kn max.
CE-classificatie: B;
Meer informatie: De Boarnstream

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar