Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

BOOTHUIS dealer van Ferretti

Ferretti - uitgelicht
Gepubliceerd op 1 mei 2021

BOOTHUIS is sinds 1 mei jl. officieel dealer van de Ferretti Group in Nederland, België en Luxemburg. De merken Riva, Pershing, Ferretti Yachts en Itama worden op exclusieve basis op de markt gebracht door het samenwerkingsverband tussen De Valk Yachtbrokers en Leonardo van den Berg. 

Ferretti

Het kantoor in één van De Valk’s belangrijkste verkoopcentra in Loosdrecht zijn zeven dagen per week geopend en beschikt over een 600 m² overdekte verkoophaven met een breed scala aan faciliteiten, waaronder een 30-tons botenlift.

Dealerschap

“Deze overeenkomst is een volgende belangrijke stap in ons ambitieuze programma om ons bedrijf te versterken en uit te breiden. Door te beslissen om samen te werken met een joint venture van zeer ervaren jachtmakelaars die in staat zijn om alle aspecten te beheren dankzij het brede spectrum van aangeboden diensten, zetten we onze ontwikkeling voort en versterken daarmee ons distributiekanaal verder. Dit alles met behoud van de normen van kwaliteit en uitmuntendheid die altijd een onderscheidend kenmerk zijn geweest van de Ferretti Groep wereldwijd”, aldus Stefano de Vivo, CCO van de Ferretti Groep.

“Voor ons begint de toekomst nu. Het Ferretti dealerschap betekent dat we klaar zijn om een nieuw hoofdstuk in te gaan na vele jaren bootverkoop. Met Ferretti Yachts, Riva, Pershing en Itama, zullen we in staat zijn om eigenaren de ervaring van de echte jachtdroom te bieden,” vertelt Leonardo van den Berg, directeur van BOOTHUIS. “Het is een buitengewoon doel dat bereikt is dankzij de steun van al onze medewerkers. Wij zijn een familie waarin iedereen voor elkaar zorgt: dit is de sleutel tot ons succes”.

Ferretti Group

Dankzij de eeuwenoude Italiaanse jachttraditie is de Ferretti Group een wereldleider in het ontwerp, de bouw en de verkoop van luxueuze jachten en pleziervaartuigen. Ferretti beschikt over een unieke portefeuille van prestigieuze en exclusieve merken zoals Ferretti Yachts, Riva,
Pershing, Itama, CRN, Custom Line en Wally. Onder leiding van Chief Executive Officer Alberto Galassi, is de Ferretti Group eigenaar van zes scheepswerven verspreid over Italië. Het bedrijf heeft klanten in meer dan 70 landen over de hele wereld en is te vinden in Europa, de Verenigde Staten van Amerika en Azië en een netwerk van ongeveer 60 zorgvuldig geselecteerde dealers.

www.hetboothuis.nl

 

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar