Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Linssen Yachts en Raymarine samen verder

Linssen en Raymarine samen verder
Gepubliceerd op 1 februari 2023

Linssen Yachts en Raymarine verlengen jarenlange samenwerking voor een periode van vijf jaar. De overeenkomst werd getekend in Fareham in Engeland, de thuishaven van Raymarine.

Harrold van Asselt namens Raymarine Benelux, en Grégoire Outters (Managing Director Raymarine UK) en Andy King (Vice President of Sales at Raymarine UK) tekenden samen met Jac Linsen en Ed Houben van Linssen Yachts de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. De uitgangspunten bespraken de heren op het hoofdkantoor van Raymarine UK te Fareham. Tegelijk evalueerde beide partijen de productervaringen, bespraken de noviteiten en bezochten de ontwikkelingsafdeling van Raymarine.

Linssen en Raymarine samen verder
AfbeeldingLinssen Yachts en Raymarine gaan samen verder. Op de foto (vlnr) Andy King, Harrold van Asselt, Ed Houben, Grégoire Outters en Jac Linsen in Fareham, Engeland.

Ed Houben is zeer onder de indruk van het bevlogen engineersteam, dat blijft werken aan nieuwe producten: “Een afdeling van maar liefst dertig test-engineers beproeft op velerlei manieren elke nieuwe ontwikkeling. Daarbij controleren ze allerlei belangrijke factoren voor apparatuur op het water. Zo tets Raymarine met hun schip de Raymariner al zijn apparatuur op waterdichtheid, temperatuur wisselingen, zoutbelasting, EMC-straling, UV-straling, schok- en trillingbestendigheid en meer.” Jac Linssen beaamt dit: “Ik ben onder de indruk van de manier waarop ze bij Raymarine de zaken aanpakken. Dit geeft mede het vertrouwen dat Raymarine de best mogelijke partner voor ons is om mee samen te werken.”

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar