Wie verdient de Motorbootvaren prijs 2021

Geplaatst door Redactie Motorboot
Wie verdient de Motorbootvaren prijs 2021?

Wie verdient de Motorbootvaren prijs 2021. Voordrachten voor de prijs van 2021 zijn weer welkom. De Nationale Motorbootvaren Prijs 2020 is vanwege corona niet toegekend. De stichting Bevordering Motorbootvaren hoopt de prijs dit jaar wel toe te kennen én daarvoor kunnen weer voordrachten worden gedaan.

Motorbootvaarders, watersporters of instellingen die betrokken zijn bij het varen met een motorboot kunnen tot 31 oktober 2021 voordrachten voor de prijs indienen. Om voor de Nationale Motorbootvaren Prijs in aanmerking te komen, moet een initiatief of activiteit positief hebben bijgedragen aan één of meer van de volgende aspecten van het motorbootvaren:

  • Vaarplezier in de meest brede zin;
  • Vaarroutes;
  • Veiligheid en duurzaamheid;
  • Promotie van motorbootvaren.

De winnaar van de Nationale Motorbootvaren Prijs 2021 wordt tijdens de opening van Boot Holland op 9 maart 2022 bekend gemaakt. De prijs, die voor de achtste maal zal worden uitgereikt, bestaat uit een herinneringsstandaard en een oorkonde.

Vakjury

Voordrachten voor de Nationale Motorbootvaren Prijs worden door een onafhankelijke vakjury beoordeeld, bestaande uit watersportjournalisten en vertegenwoordigers van watersportorganisaties. De reeds in 2020 ingediende voordrachten kunnen opnieuw meedingen bij het beoordelen van de voordrachten voor 2021. Ook voordrachten die in het verleden niet voor de prijs in aanmerking kwamen maar nog steeds actueel zijn, kunnen weer worden ingediend.

Nadere informatie en het voordrachtformulier zijn te vinden op www.motorbootvarenprijs.nl of verkrijgbaar bij de secretaris van de stichting: motorbootvarenprijs@gmail.com.

Motorbootvaren Prijs 2021

Mogelijk interessante artikelen: