Boot Düsseldorf 2021 doorgeschoven naar 2022

Geplaatst door Redactie Motorboot

Boot Düsseldorf 2021 is opnieuw uitgesteld. Nu tot januari 2022. De coronacrisis maakt het onmogelijk om in april van dit jaar de beurs te houden.

Europa’s grootste indoor watersportbeurs stond origineel voor de maand januari op de agenda, maar corona bleek spelbreker. De beursorganisatie hoopte vervolgens dat in april dit jaar het tij zou zijn gekeerd. Zo konden ze toch nog de beurs houden op de drempel van een nieuw vaarseizoen. Op de website van de beurs zegt de organisatie: “Door het aanhoudend hoge besmettingsniveau en de niet te voorziene lockdown is een hervatting van de beursactiviteiten eind april onrealistisch. Onze prioriteit is de gezondheids- en planningsveiligheid van onze exposanten, bezoekers en dienstverleners. Daarom hebben we besloten om vroeg te annuleren.”

De pijlen zijn nu gericht op 2022. Daarover zegt de organisatie: “In 2022 keert boot Düsseldorf terug naar het bekende concept. We kijken ernaar uit om van 22 tot 30 januari 2022 de deuren van de Messe te openen voor Boot Düsseldorf met internationale exposanten, geweldige activiteiten en een fantastisch programma.”

Boot Düsseldorf 2021

Mogelijk interessante artikelen: