Acht pagina’s met zomerse lezersfoto’s

Geplaatst door Redactie Motorboot

Voorpagina Motorboot juli 2016

Acht pagina’s met zomerse foto’s van lezers sieren het julinummer van Motorboot dat nu weer in de schappen ligt. Sinds de redactie de lezers van Motorboot letterlijk en figuurlijk voorop (het blad) zet, krijgt ze enorm veel foto’s toegezonden. Van elke foto is de passie van de inzender duidelijk, maar niet elke foto is geschikt voor publicatie. Uit de foto’s die niet de voorpagina haalden, maakte de redactie een collage van acht pagina’s ‘Passie voor varen’.
In dit nummer ook een nieuwe rubriek: Klaas Klos Schipper(t). Motorboot schipper Klaas Klos zet hier manoeuvres helder uiteen, die je kunt maken in lastige situaties.
Verder weer twee toerverhalen, drie proefvaarten, waaronder ook een ‘hardloper’. Dit is een schip dat soms al decennia lang goed verkocht wordt. Hoewel niet nieuw op de markt, een goede reden voor de redactie om deze schepen eens nader onder de loep te nemen. Dit maal een sloep; de AW16. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn ‘funtuben’ en ankeren en varen door de Leidese grachten en natuurlijk vaste rubrieken als Boeken, Man/Vrouw, Kombuis et cetera. 

Mijn dashboard

Voor Members staat het blad digitaal klaar in ‘Mijn Motorboot / Mijn dashboard‘.

Mogelijk interessante artikelen: