TEXT_SIZE
woensdag, 26 november 2014 07:00

Nieuwe Motorboot in de schappen

In dit nummer van Motorboot aandacht voor het gedeelde bootbezit. Met verschillende betrokkenen wordt het gedeelde bootbezit tegen het licht gehouden. Verder natuurlijk vaste rubrieken als Boot in Beeld, Man / Vrouw en Schipperen en Tagrijn en Tec
vrijdag, 21 november 2014 09:28

De tien interessantste METS-noviteiten

De METS in de Amsterdam RAI is de enige internationale business-to-business beurs in de watersportindustrie. Meer dan 1300 exposanten uit zeker 40 verschillende landen presenteerden hier van 18 tot en met 20 november hun bedrijf. Voor ondernemers in de watersportsector is de METS de plek bij uitstek om op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen. Motorboot bezocht de beurs en selecteerde voor u de tien interessantste nieuwe producten.

vrijdag, 21 november 2014 10:18

Nederlands succes bij uitreiking DAME Awards

De jaarlijkse DAME Awards zijn weer uitgereikt voorafgaand aan de officiële opening van de METS Trade Show in de Amsterdamse RAI. Een klein Nederlands succesje was er voor Mastervolt, die met de EZ-Mount Switch van Marnico in de prijzen viel. DMS Holland kreeg een eervolle vermelding voor haar AntiRoll stabilisatiesysteem.

donderdag, 20 november 2014 07:40

Bootverhuur voor Serious Request

Serious Request zal dit jaar in Haarlem plaatsvinden. Bootzeil wil hier graag een steentje aan bijdragen door haar sloep in de lentemaanden te verhuren.
Pagina 1 van 35
Banner

mijn motorboot