donderdag, 03 september 2015 09:47

Campagne Welkom op het water van start

Met een muisklik is eergisteren de Welkom op het waterfilm van HISWA Vereniging officieel in première gegaan. Twee hoofdrolspelers uit de film deden dit samen met Geert Dijks, directeur van HISWA Vereniging. De film vormt samen met de Welkom op het water-stand op de HISWA te water, de eerste elementen van de nationale watersportcampagne, powered by HISWA.

Sail Amsterdam lijkt de Hoornse Botenbeurs parten te hebben gespeeld. Zo waren er minder boten te koop dan voorgaande jaren.

Vijf dagen lang maakte het redactieschip van Motorboot rondvaarten met abonnees, die tijdens een prijsvraag op Facebook een VIP-arrangement aan boord van de 'Motorboot' hadden gewonnen. De vaartochten werden gemaakt vanuit de haven van Dekker Watersport in Zaandam. Schipper was Klaas Klos uit Kampen.

maandag, 24 augustus 2015 14:06

Sail 2015 overtreft alle verwachtingen

Vijf dagen lang was Amsterdam het nautische middelpunt van de wereld. Bijna 2,3 miljoen mensen hebben met volle teugen genoten van de tallships, het varend erfgoed, alle cultuur en entertainment, de innovatieve Oceanen, het Nationale Sail Debat en de ontspannen sfeer. Het hart van Sail is flink groter en relevanter geworden deze editie. Dankzij de bezoekers, de vrijwilligers, de sponsoren en de enorme inzet van velen, heeft Sail Amsterdam 2015 alle verwachtingen overtroffen.

Pagina 1 van 39