TEXT_SIZE
woensdag, 15 oktober 2014 07:14

Open Werfdagen van de Scheepsbouwers

Het is weer zover, de jaarlijkse Open Werfdagen staan weer voor de deur. Vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober 2014 staan in het teken van 'Creating Cruising Comfort'. Het mogelijk maken van comfortabel varen voor de watersporter.
zondag, 12 oktober 2014 15:04

Werk aan jachthaven Nauerna opgemerkt

Jachthaven Nauerna is genomineerd voor de Zaanse Startersprijs, een jaarlijkse verkiezing ondersteund door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad.
Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers sluit op 2 november tijdelijk haar deuren vanwege een verbouwing. De verbouwing moet in juni 2015 gereed zijn.
Zestig leden van de Jaguar Daimler Club Holland (JDCH) kwamen op vrijdag 3 oktober met hun trots naar Maasbracht. Hun Limburg-weekend begon bij Linssen Yachts met de Linssen Factory Experience.
Pagina 1 van 17
Banner

disclaimer persberichten

De berichten in deze rubriek vormen een selectie uit de persberichten die de redactie ontvangt van bedrijven en instellingen. De berichten zijn (met bronvermelding) ongewijzigd geplaatst; de inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Elders op deze website vindt u in de rubriek 'redactioneel' de nieuwberichten van de redactie.

Banner

Banner

Banner

Banner


Banner

Banner

motorboot boeken bestellen

mijn motorboot