TEXT_SIZE
maandag, 22 december 2014 08:45

Open huis bij Consonant Yachts

Consonant Yachts houdt op zaterdag 10 en zondag 11 januari open huis. Hoewel het dan nog wintert - de erwtensoep staat klaar - wordt het toch weer tijd om over het komende vaarseizoen na te denken, aldus de botenbouwer.
woensdag, 17 december 2014 09:17

Jachten verwoest door brand

Twee loodsen in Roermond met daarin tientallen jachten in winterstalling zijn dinsdagavond verwoest door een grote brand.
maandag, 15 december 2014 12:14

Jacht- en sloephaven in centrum Rotterdam

Sinds het begin van de maand december 2014 ligt er in het Boerengat, nabij het Oostplein in Rotterdam Kralingen, de jacht- en sloephaven 'De Rotterdamsche Admiraliteit'. De steigerlengte is zo'n 800 meter.
Op de METS (Marine Equipment Tradeshow) trok de stand van WhisperPower opmerkelijk veel aandacht. Maar liefst de helft van de 84 m2 grote stand was opvallend en gestileerd ingericht voor de introductie van de All-In-One PowerStation.
Pagina 1 van 18
Banner

disclaimer persberichten

De berichten in deze rubriek vormen een selectie uit de persberichten die de redactie ontvangt van bedrijven en instellingen. De berichten zijn (met bronvermelding) ongewijzigd geplaatst; de inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Elders op deze website vindt u in de rubriek 'redactioneel' de nieuwberichten van de redactie.

Banner

Banner

Banner

Banner


Banner

Banner

motorboot boeken bestellen

mijn motorboot