vrijdag, 27 februari 2015 11:42

Open huis tijdens paasweekend

Pedro-Boat houdt tijdens het paasweekend (4 tot en met 6 april) open huis. Het bedrijf heeft een breed assortiment met ruim 70 boten in de aanbieding. Van speedboten tot motorboten in verschillende prijsklassen.

woensdag, 25 februari 2015 09:00

Thema-expositie in Eenrum

De feestelijke opening van de nieuwe thema-expositie ‘Langs de Kust’ vindt 1 maart plaats in de galerie Het Raadhuis te Eenrum. Yvonne van Mastrigt, gedeputeerde van de provincie Groningen, verzorgt het officiële openingswoord.

maandag, 23 februari 2015 15:46

Veiling jachthaven Jirnsum en motorjachten

De complete kantoor- en bedrijfsinventaris, de jachthaven van Jirnsum zelf en acht luxe motorjachten worden geveild.
Dit omdat de eigenaar van de jachthaven, die tevens schepen in de verhuur had, het niet meer kon bolwerken. De onlineveiling is in handen van Troostwijk Veilingen. Jeroen Bolweg, veilingmeester bij Troostwijk Veilingen: "Het is met recht een bijzondere veiling te noemen. Het is namelijk een veiling van registergoederen die zowel online als in de veilingzaal zal worden gehouden."
Hij vervolgt: "De veiling is ook bijzonder omdat er de mogelijkheid bestaat om tot veertien dagen voor de veiling onderhandse biedingen te doen. Dus als kopers niet kunnen wachten tot de veiling om een boot – of alle boten in één keer – te bemachtigen, dan is dat mogelijk. En zo kan er ook onderhands op de jachthaven worden geboden. Interessant voor handelaren maar ook voor iedereen die ervan droomt een nieuwe carrière te starten.”
Er zijn twee kijkmogelijkheden; namelijk op 24 februari van 13.00 tot 16.00 uur op afspraak en op 7 maart van 10.00 tot 16.00 uur. De veilingen vinden plaats op 16 maart.

vrijdag, 20 februari 2015 09:44

Rubberboot Nederland dealer voor Zodiac N-ZO

Zodiac Nederland heeft onlangs een samenwerking gesloten met Rubberboot Holland voor de exclusieve verkoop van de Zodiac N-ZO-modellen.

Rubberboot Holland is gevestigd in Zaandam en gespecialiseerd in de verkoop en af-montage van grote RIB’s en de samenwerking heeft al geresulteerd in de verkoop van vele N-ZO RIB’s.

Voor het ontwerp van deze prachtige RIB’s heeft Zodiac de getalenteerde Italiaanse Marine architect Vittorio Garroni ingeschakeld. Het resultaat is een elegante en exclusieve serie N-ZO-modellen.

De N-ZO is een multi-inzetbare boot, ideaal voor alle watersport activiteiten en biedt tevens het maximale gevoel aan veiligheid voor passagiers wegens het ontwerp van de romp in combinatie met de hoogte van de drijver. De N-ZO biedt alle voordelen van een RIB, plus de voordelen van ruimte en een cabine van een normale polyester boot (N-ZO 700 Cabin).

Wederom zijn deze modellen uitgerust met de demonteerbare drijvers van Zodiac in Hypalon-Néoprène-materiaal en is er de keuze uit twee moderne kleurstellingen.

Tijdens de Hiswa Amsterdam Boat Show in de RAI te Amsterdam (11 tot en met 15 maart) presenteert Zodiac Nederland de N-ZO 680. Natuurlijk is hier ook een medewerker van Rubberboot Holland aanwezig om al uw vragen over de N-ZO- modellen te beantwoorden. Zodiac Nederland presenteert zijn boten op standnummer 01.100.

Pagina 1 van 19

disclaimer persberichten

De berichten in deze rubriek vormen een selectie uit de persberichten die de redactie ontvangt van bedrijven en instellingen. De berichten zijn (met bronvermelding) ongewijzigd geplaatst; de inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Elders op deze website vindt u in de rubriek 'redactioneel' de nieuwberichten van de redactie.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

motorboot boeken bestellen